Opvang en bemiddeling van kansloze honden uit het buitenland
Copyright 2011 PupPlace. All Rights Reserved.

up
 
De lijnen zijn verkrijgbaar in 5 mm en 8 mm en zijn standaard 1.60 m lang. Wilt u een kortere of juist een langere dan is dat ook mogelijk.
Ik maak de lijnen in effen kleuren, maar ook in allerlei leuke kleurencombinaties (zie foto's).Er zijn momenteel 12 kleuren waar u uit kunt kiezen en dan nog de vele kleurencombinaties.Grijs en navy zijn alleen beschikbaar in 8 mm.
Mensen die bij mij een hond adopteren krijgen altijd een zelf gemaakt speeltje mee voor de hond en ook daar kwam steeds meer vraag naar en ook deze zijn dus vanaf nu ook te koop.
Aangezien er bij mij in huis altijd meerdere en ook steeds wisselende honden aanwezig zijn was het voor mij altijd weer een kunst om een passend halsbandje en riem te vinden. Net als je weer voor alle aanwezige honden alles op maat had vertrokken er weer een paar en kon je weer op nieuw beginnen.
Mijn man komt uit de jachthondenwereld en daar gebruiken ze de zogenaamde "jachtlijntjes" of "Retriever lijnen" en ook wij hebben daar enkele van in huis. Eigenlijk zijn die ideaal in gebruik, ze passen altijd en ze zijn lekker licht. Zeker als je met meerdere honden tegelijk loopt is het erg handig om niet 5 van die dikke leren riemen, of nog erger meerdere van die flexilijnen, in je handen te hebben.

Dit zijn ook dezelfde lijnen die Cesar Millan (The Dogwhisperer) gebruikt.
De tijd dat de jachlijntjes alleen maar in het groen of zwart te koop zijn is wel voorbij, maar daar betaal je dan ook wel de prijs voor. Dit bracht mij op het idee om zelf dit soort lijnen te gaan maken.
Ik maakte ze eigenlijk alleen voor eigen gebruik totdat ik steeds meer mensen op straat tegen kwam die ze ook wilden hebben en dat heeft mij er toe gebracht om ze ook te gaan verkopen.
Voor meer info en/of bestellingen kunt u een mail sturen naar

info@pupplace.net
Prijzen

lijn 5 mm 1 kleur 5,-
lijn 5 mm 2 kleuren 6,50
lijn 8 mm 1 kleur 6,-
lijn 8 mm 2 kleuren 7,50
speeltjes 2,50
Bovenstaande prijzen zijn ex. verzendkosten en gelden voor de standaard lengte van 1.60 m.
rood
oranje
geel
pink
paars
turquoise
kobalt
navy
pistache
groen
zwart
grijs

PupPlace op Facebook